Opustite se u vrtu uz simulaciju Garden Life

Opustite se u vrtu uz simulaciju Garden Life

0

Ako ste se zasitili nasilja i stresnih bitaka u FPS-ovima, RTS-ovima i akcijskim RPG-ovima, dobro će vam doći malo liječenja živaca u relaksirajućoj simulaciji vrtlarenja.

Garden Life je casual sandbox simulacija u kojoj igrači mogu saditi i uzgajati bilje, upravljati vlastitom mirnom vrtnom oazom u prekrasnom okruženju te ponešto naučiti o biljnim vrstama i pravilnim tehnikama uzgoja.

S ugodnim vizualnim stilom i gameplayem koji se temelji na stvarnosti, ova opuštajuća igra vam omogućuje da uzgajate svoje omiljeno cvijeće, grmlje, voće i povrće, kako biste oživjeli svoj vrt. Zahvaljujući proceduralnom stvaranju i naprednoj tehnologiji simulacije vizualizacije rasta, ne postoje dvije biljke koje izgledaju identično, baš kao u stvarnom životu.

Neka vaš vrt bude uspješan i sretan u različitim vremenskim prilikama, pružite svojim biljkama potrebnu njegu, upoznajte zabavne likove iz svoje vrtlarske zajednice i otkrijte mnoga druga iznenađenja.

Zanimljivo je da je producentica igre Kay Luthor iz developerskog studija stillalive Games, pobjednica izbora za mladog cvjećara godine u Chelseaju u Ujedinjenom Kraljevstvu 2016. godine te je ujedno i pasionirana gamerica.

Ova neobična i jedinstvena simulacija vrtlarenja izlazi 22. veljače 2024. na PS5, PS4, PC, Xbox Series X/S i Xbox One platformama, a što od nje možete očekivati pogledajte u ovom videu.