Od autora battle royale hita PUBG stiže nam konkurent Simsima InZoi

Od autora battle royale hita PUBG stiže nam konkurent Simsima InZoi

0

Krafton, poznati južnokorejski game developerski studio koji je 2017. godine uzdrmao svijet pucačkih igara igrom PUBG koja je postala sinonimom za battle royale žanr, ove će godine lansirati potpuno drugačiji i pomalo neočekivani naslov, svoju viziju “simulacije života” pod nazivom InZoi, koju radi uz pomoć Unreal Enginea 5.

Drugim riječima, Krafton radi naslov koji će predstavljati konkurenciju Simsima, uz impresivni vizualni izgled i realističnu grafiku.

U igri će se naći poznati elementi iz Simsa, likovi koji se bave svim uobičajenim stvarnim aktivnostima u svojim životima, kao i velike mogućnosti stvaranja novih likova, izgradnje i uspostavljanja odnosa, a tu će biti i “režim redatelja” u kojemu možete promijeniti raspored lika, vrijeme, pa čak i grad, a filtre možete primijeniti i na sve vizualne elemente u igri.

Krafton tvrdi da “igrači postaju bogovi unutar igre, što im omogućuje da mijenjaju sve kako žele i iskuse beskrajne nove priče u raznim oblicima života”.
Drugim riječima, nudi vam se jedinstveno iskustvo kreiranja svijeta, sebe i drugih ljudi prema svojem ukusu, kontroliranje života svih osoba oko sebe i stvaranje vlastite jedinstvene priče s bezbroj mogućnosti i događanja koja možete kreirati.

Ako se pitate što ima posebno u igri koja predstavlja simulaciju običnog života, odgovor je jednostavan. Dobivate priliku da imate savršenu kuću, savršenog životnog suputnika, savršeni posao, savršenu djecu i savršeno tijelo, ili u drugom slučaju da si kreirate neku potpuno drugu sudbinu u kojoj sve neće biti tako savršeno, ali će vas uloga boga u simuliranom svijetu zabaviti do ludila.

Uostalom, pitajte milijune fanova Simsa zbog čega se radije bave vježbanjem u teretani, upucavanjem curama ili dečkima, nekim svakodnevnim poslovima, plesanjem u klubu i renoviranjem stana, umjesto da se igraju heroja u nekim fantastičnim svjetovima.

Koliko impresivno izgleda InZoi u sadašnjoj fazi razvoja i kakve se mogućnosti gameplaya nude, možete vidjeti u ovom videu.

Igra bi ove godine trebala izaći prvo za PC, a potom za PS5 i Xbox Series X/S konzole.