Nitko ne želi umrijeti u igri hm… Nobody Wants to Die

Nitko ne želi umrijeti u igri hm… Nobody Wants to Die

0

Poljski developer Critical Hit Games objavio je video gameplaya svoje nadolazeće SF avanture iz prvog lica koja izlazi za PC, PS5 i Xbox Series X/S platforme.

Igra fenomenalnog izgleda koja prilično odiše atmosferom i dizajnom Blade Runnera stavit će vas u ulogu detektiva Jamesa Karre, koji u distopijskom New Yorku 2329. godine nastoji uloviti serijskog ubojicu koji ubija samo pripadnike bogate elite.

U budućnosti u kojoj je tehnologija napredovala do te mjere da ljudima omogućuje vječni život pohranjivanjem njihove svijesti u memorijske uređaje ili prenošenjem u drugo tijelo, samo si najbogatiji mogu priuštiti besmrtnost, a upravo takve pripadnike društva lovi i ubija serijski ubojica.

Vi ćete uz pomoć svoje mlade asistentice Sare Kai, prikupljati dokaze i nastojati ući u trag ubojici, pri čemu ćete koristiti napredne gadgete 24. stoljeća koji će vam omogućiti detaljne rekonstrukcije mjesta zločina kako biste otkrili tragove koji vode do užasne istine iza ubojstava.

Igra je rađena u Unreal Engineu 5, što garantira prekrasne vizuale i odličnu fiziku, a zasad je poznato samo da će izaći tijekom ove godine, dok se točan datum izlaska još ne zna.