Delta Force: Hawk Ops je nova besplatna taktička pucačina

Delta Force: Hawk Ops je nova besplatna taktička pucačina

0

Developer Team Jade za izdavača TiMi Studio Group razvija taktički free-to-play FPS Delta Force: Hawk Ops za PC, PS5, Xbox Series X/S, iOS i Android platforme.

Igra će vam ponuditi nekoliko zanimljivih modova za igranje u singleplayeru i multiplayeru, obilje oružja, vozila i kako kažu, najrealniju grafiku ikada viđenu u igrama.

Ako preferirate singleplayer, moći ćete odabrati mod pod nazivom Black Hawk Down, u kojem ćete se boriti na ulicama Mogadishua 1993. godine, tijekom poznatog incidenta kada je srušen američki helikopter, dok su specijalci nastojali spasiti njegovu posadu i izvući se iz neprijateljskog okruženja.

Što se tiče multiplayer modova, jedan od njih je Hazard Operations u kojom ćete oformiti tim od tri igrača različitih klasa, pokupiti i dekodirati paket od visoke važnosti pod nazivom Mendelbrick i nastojati se pucnjavom i taktikom probiti do zone izvlačenja. Nama se čini da će taj mod biti prilično sličan Warzoneu.

I na kraju, tu je Havoc Wafare mod, remake klasičnog Delta Forcea u kojem ćete se boriti za svoj tim na velikoj mapi prepunoj jurišnih čamaca, tenkova, Black Hawk helikopetera, oklopnih transportera i drugih vozila kojih će biti ukupno 10 na raspolaganju. Taj nas mod najviše podsjeća na Battlefield igre.

Igra je rađena na Unreal 5 engineu, a u srpnju bi trebao krenuti multiplayer test za PC igrače preko Steama. Datum izlaska igre još nije objavljen.