Pogledajte prvi video gameplaya SF horror shootera Killing Floor 3

Pogledajte prvi video gameplaya SF horror shootera Killing Floor 3

0

Tripwire Interactive je lansirao gameplay trailer žestokog FPS-a Killing Floor 3 koji će iduće godine stići na PC, PS5 i Xbox Series X/S platforme.

Godina je 2091., 70 godina nakon događaja u Killing Floor 2, a megakorporacija Horzine proizvela je ultimativnu vojsku, poslušnu hordu bio-inženjerskih čudovišta zvanih Zedovi.

Jedino što stoji između ovih paklenih kreacija i budućnosti čovječanstva je pobunjenička odmetnička skupina poznata kao Nightfall, čiji ste vi pripadnik.

U ovoj intenzivnoj pucačini iz prvog lica koju možete igrati u singleplayeru ili u društvu do 5 suboraca u online kooperativnom modu trebat ćete preživjeti nalete opakih hordi mutiranih čudovišta, pri čemu ćete koristiti brojna oružja i specijalne vještine, kako biste ih pomeli s ovog svijeta i pružili nadu u spas čovječanstvu koje je suočeno s najvećom prijetnjom u povijesti.

Ono što nam je odmah upalo u oko u ovom traileru su fantastično dizajnirani mutanti, koji izgledaju kao da su ih napravili ljudi koji jako loše spavaju i imaju najgore moguće noćne more pa vjerujemo da će im biti gušt razvaljivati glave klasičnim i energetskim oružjem koje ćete nadograđivati tijekom igre.