Netflix lansira svoj prvi FPS Into The Dead 2: Unleashed

Netflix lansira svoj prvi FPS Into The Dead 2: Unleashed

0

U svojem nastojanju da korisnicima ponudi više od video streaminga filmova i serija, Netflix se sve više gura u vode izdavaštva videoigara, a među novim naslovima koje lansira stiže i prva pucačina iz prvog lica.


FPS igra Into The Dead 2: Unleashed, predstavlja nastavak igre Into The Dead iz 2012. godine, a igrači će se oružjem boriti protiv vojski zombija koji prijete čitavom čovječanstvu.


Igra donosi više poglavlja sastavljenih od brojnih razina, što će vam omogućiti da se borite protiv zombija na raznovrsnim mapama, od naftnih polja do šuma usred požara, gradova, groblja, zaleđenih brda i dolina, gdje prijetnja nikada ne staje.

Jedini način da preživite iskušenja je da odvratne nemrtve kreature izrešetate i raskomadate kako se više nikada ne bi mogle dizati iz mrtvih, a za to ćete na raspolaganju imati veliki i raznovrsni ubilački arsenal.

Oružje ćete moći otključavati pokoljima zombija i nadograđivati, a kreće se od hladnog oružja, pištolja, pušaka, automata, pa sve do eksploziva i nekih iznenađenja koja Netflix ne želi otkrivati.

Jedna od zanimljivosti je što jednom od glavnih likova po imenu Mason glas posuđuje novozelandski glumac Matt Whelan kojeg ste mogli gledati u drugoj sezoni serije Narcos u ulozi Daniela van Nessa.

Kako izgleda gameplay u osnovnoj verziji igre možete vidjeti u ovom videu.

Kao i u slučaju drugih Netflixovih igara, igra se ne nalazi na Neflixovoj infrastrukturi, već ćete ju moći preuzeti kao aplikaciju u Google Play trgovini za Android, odnosno u iOs App Storeu za Appleove uređaje, a nakon instalacije ćete se u nju morati logirati svojim pristupnim podacima za Netflix kako biste je mogli igrati.