Retro akcijski RPG Souldiers izlazi 19. svibnja

Retro akcijski RPG Souldiers izlazi 19. svibnja

0

Igrajte kao archer, scout, ili caster u ovom modernom pristupu klasičnom žanru.

Piše: Robert Barbir

Indie studio Retro Forge, u suradnji s izdavačem Dear Villagers otkrio je da će njegova nadolazeća 16-bitna akcijska RPG avantura Souldiers biti lansirana na Nintendo Switch, Steam, Xbox i PlayStation platforme 19. svibnja.

Souldiers objedinjuje istraživanje, soulslike borbu, prilagodbu RPG-a i platformera u jedan prekrasan pixelart paket. Igrači preuzimaju ulogu archera, scouta, ili castera, boreći se za slobodu u Terragayi, mističnoj zemlji na granici života i smrti.

Svaka klasa ima svoje jedinstvene napade zajedno s različitim statsima. Vaš se lik može dodatno prilagoditi kroz skill tree, nudeći ogroman stupanj slobode dok se upuštate kroz fantastično carstvo Souldiersa.

Nadmudrite lukave neprijatelje, riješite zagonetke, nadogradite svojeg lika i istražite svaki kutak blistavog i zamršenog 16-bitnog svijeta. Oslobodite bijes svog mača sa scoutom, summonajte elemente s casterom ili archerom zasipajte neprijatelje svojim strijelama.

Režite, parirajte i izbjegavajte napade sve većih neprijatelja na svom putu i nadogradite svoje vještine i opremu kako biste pronašli stil borbe koji je savršen za vas. Uskoro nas očekuje prostrani, ručno izrađeni krajolik ispunjen blagom, jakim bossevima i skrivenim putevima, a za one nestrpljive vani je besplatan demo kojeg možete preuzeti na njihovom Steamu. Za više informacija isplati se pogledati i njihovu službenu stranicu, a u nastavku svakako pogledajte trailer.