Modern Warfare 2 beta multiplayer prvo dolazi na PlayStation

Modern Warfare 2 beta multiplayer prvo dolazi na PlayStation

0

Svi gameri koji željno očekuju kada će moći zaigrati Call of Duty: Modern Warfare 2 multiplayer, vjerojatno će se razveseliti što više neće morati dugo čekati jer je prvo javno beta testiranje najavljeno za rujan.


Zanimljivo je da će prvi testeri biti PlayStation (PS5 i PS4) gameri koji su prednaručili igru i oni će betu moći zaigrati 16. rujna, dok će ostali korisnici PlayStationa dobiti priliku za igranje 18. rujna, a jedni i drugi će se na mapama moći napucavati do 20. rujna.

PC i Xbox gameri koji su prednaručili igru mogu započeti pucati 22. rujna, a oni koji nisu mogu im se pridružiti 24. rujna i mlatiti se na serverima do 26. rujna.

Activision nam obećava “robusno multiplayer iskustvo” s pažljivo dizajniranim mapama različitih veličina i obilje modova, a više detalja će biti objavljeno 15. rujna.

Jedna od zanimljivosti će biti ova mapa koja predstavlja vrlo detaljnu trkaću stazu, no umjesto da sjednete u bolid i pokušate izbiti na prvo mjesto u utrci, morat ćete sa svojim timom specijalaca odbiti napad terorista.

Call of Duty: Modern Warfare 2 bi trebao izaći 28. listopada ove godine na svim podržanima platformama.