The Ancients je survival strategija s praljudima

The Ancients je survival strategija s praljudima

0

Igra koja će nas odvesti u pretpovijesno vrijeme stiže 5. lipnja u rani pristup na Steamu.

GorillaSoftWorks i Camlann Games objavljuju da će survival strategija The Ancients stići 6. lipnja u Early Access na Steamu.

Igra će nam pokazati da strateški žanr može funkcionirati i u doba ranih početaka čovječanstva, kada su naši davni preci skupljali resurse, lovili životinje, čuvali vatru i udruživali se kako bi mogli preživjeti sve izazove ledenog doba.

The Ancients će nam donijeti veliko i prilično realno stablo vještina koje morate usvajati, stvarne životinje iz tog doba i migracijske rute kojima se čovječanstvo širilo našim planetom.

Autori posebno ističu mehaniku upravljanja društvom koja je po njima nova i jedinstvena za žanr jer prikazuje višestruke puteve donošenja odluka sa značajnim posljedicama.

Nadalje, kažu da ćete na raspolaganju imati više od 60 povijesno točnih resursa i životinja za otkrivanje, skupljanje i lov te više od 75 društvenih putanja za povećanje mogućnosti preživljavanja u opasnom i okrutnom svijetu stvarnosti ledenog doba.

Hoćete li se osim protiv životinja morati sukobljavati i protiv pripadnika drugih plemena zasad još nije poznato, ali pretpostavljamo da će vam hladnoća, glad, žeđ, bolesti, napadi sabljozubih tigrova i stampeda divljih bivola biti dovoljni izazovi i bez ratovanja.