Elden Ring okuplja gladijatore u besplatnoj Colosseum ekspanziji

Elden Ring okuplja gladijatore u besplatnoj Colosseum ekspanziji

0

Elden Ring, hit igra i jedan od naslova koji konkurira za igru godine dobio je svoj prvi dodatak. Što su igrači tražili, to su igrači dobili. I što je također važno, dobili su to besplatno.

Bez previše pompe, najave datuma izlaska i odgoda istih, japanski studio FromSoftware jučer je objavio da njihov prvi besplatni DLC izlazi – danas. I doista, Colosseum, što je naziv famozne ekspanzije, ugledao je svjetlo dana i već je u vlasništvu fanova ove izvrsne igre.

Elden Ring sa svojom prvom ekspanzijom kreće istim putem kojim su nekoć koračali dodaci Elder Scrollsa i Fallouta. Kao da programeri žele da malo predahnete od lutanja pustopoljinama ogromnog otvorenog svijeta i skrasite se na fajtu u nekoj gladijatorskoj areni. Colosseum nudi upravo to – gladijatorske borbe protiv ljudskih, životinjskih i kojekakvih fantasy kreacija, no za razliku od potonjih igara, u ove utakmice na život i smrt možete ići u društvu prijatelja (Co-op) timski ili sami protiv drugih igrača (PvP). Dakako, u multiplayeru. Obznanjeno je da će se gladijatorske borbe odvijati u tri arene diljem Međuzemlja – Limgrave, Leyndell i Caelid.

Sve u svemu, odlična i neočekivana vijest za sve poklonike Elden Ringa. Ima li još onih koji tvrde da je ova igra teška, ali ne dovoljno teška za njih? Eto vam prilike da se dokažete, junaci…