Marvel’s Wolverine je već četvrta najavljena Marvel igra u vrlo kratkom vremenu

Marvel’s Wolverine je već četvrta najavljena Marvel igra u vrlo kratkom vremenu

0

Osim što razvija Marvel’s Spider-Man 2, Insomniac Games je najavio još jednu igru iz Marvel univerzuma. Jednom kad je napokon dočekamo, zaigrat ćemo je u ulozi najpoznatijeg mutanta Wolverinea.

Marvel na velika vrata ulazi u igraću industriju. Već idući mjesec ćemo zaigrati akcijsku avanturu Guardians of the Galaxy, dok je na Gamescom konferenciji najavljen Marvel’s Midnight Suns. Osim te dvije igre, Sonyev first-party razvojni studio Insomniac Games osim Spider-Mana 2 najavio i Marvel’s Wolverine.

Radi se o naslovu kojeg nećemo vidjeti barem naredne dvije godine, pa se i malo zna o cijelom konceptu gameplaya.

Ono što znamo smo saznali iz glasina pouzdanih insidera. Marvel’s Wolverine će biti igra manjeg obima od Spider-Mana, budući da Logan nije toliko agilan, niti mu je brzo kretanje glavna odlika na kojem može zasnovati gameplay. Razvojnom studiju je uzor za dizajn igre Arkham Asylum, prvi dio Batman sage, koji je imao odličnu kombinaciju mehanike borbe i istraživanja.

Marvel’s Wolverine će imati znatno ozbiljniju radnju i biti “krvaviji” od Spider-Mana, pa bi mogli dobiti igru s višim dobnim razredom, koje Sonyu nisu strane, budući da i sami napominju kako ne žele sputavati kreativnu slobodu svojihz first-party studija.

Teaser trailer ne pokazuje puno toga, ali daje naznake da će igra vjerno prenijeti atmosferu filma Logan, kao i karakter naslovnog junaka.