Marvel’s Spider-Man 2 stiže ekskluzivno za PlayStation 5, ali tek 2023.

Marvel’s Spider-Man 2 stiže ekskluzivno za PlayStation 5, ali tek 2023.

0

Nakon fantastičnih kritika i bogatih prodajnih rezultata Marvel’s Spider-Mana i Miles Moralesa, bilo je samo pitanje vremena kad će Sony nastaviti svoju vrlo uspješnu franšizu.

Marvel’s Spider-Man slovi kao jedna od najuspješnijih igara za PlayStation 4. Nevjerojatno sadržajna i dotjerana, Spider-man igra stoji uz bok s najuspješnijim superherojskim igrama koje smo uopće zaigrali. Dvije godine kasnije, dobili smo Remastiranu inačicu za PlayStation 5 i spin-off nastavak Miles Morales, a sad je vrijeme i za novi nastavak.

Predstavljena igra se nastavlja na radnju koja su postavila oba prethodna nastavka, a osim Petera Parkera, u ulozi Spider-mana se pojavljuje i Miles Morales. Nije poznato hoćemo li voditi oba lika, birati glavnog protagonista ili će pak jedan biti u potpunosti sporedna uloga. Ipak, možemo vidjeti da dolaze nove mogućnosti i sposobnosti inspirirane Marvelovom filmskom trilogijom, gdje Spider-man ima značajno naprednije odijelo koje mu je poklonio Tony Stark.

Glavni antagonist igre će biti prikazani Venom, čiji novi film također uskoro izlazi, a ljubitelji stripova se kunu kako se u pozadini čuje i drugi antagonist Kraven.

Marvel’s Spider-Man 2 izlazi tek 2023. godine, a nove informacije ćemo dobiti na kasnijim konferencijama. Zasad sve što smo vidjeli izgleda spektakularno.