Počinje alfa testiranje igre Battlefield Mobile

Počinje alfa testiranje igre Battlefield Mobile

0

Nakon što su tržište igara za mobilne telefone poharali PUBG Mobile i COD Mobile, još jedna legendarna FPS franšiza dolazi na Android i iOS platforme.

Igra Battlefield Mobile nema nikakve veze s nadolazećom igrom Battlefield 2042, već se radi o zasebnom naslovu franšize koji će vam omogućiti sudjelovanje u bitkama velikih razmjera na velikim mapama za 32 igrača, što je tradicija Battlefield franšize, po čemu je i najpoznatija.

U njoj će se naći mnoge poznate mape i modovi iz prijašnjih igara, a s vremenom će biti dodavane nove mape, modovi, oružja i skinovi likova, kao što je to slučaj u mnogim mobilnim igrama koje dolaze s backgroundom konzola i PC-a.

Tvrtka Industrial Toys koja razvija igru upravo je objavila početak prve alfa faze testiranja za Android platformu, no u nju se za sada mogu prijavljivati samo gameri iz Filipina i Indonezije.
U testnoj alpha inačici igranje će biti ograničeno na Grand Bazaar mapu i klasični Battlefield mod Conquest.

Još valja naglasiti da će igra biti besplatna, odnosno free-to-play, a za pravi novac će se moći kupovati samo kozmetički dodaci, kao što je to slučaj u mnogim drugim mobilnim FPS igrama današnjice.

Za sada nije poznato hoće li igra imati battle royale mod, kao što je to bilo u slučaju COD Mobilea, a mnoge će veseliti podatak da kineski developer i izdavač Tencent nema ništa s Battlefieldom Mobile, jer mu Electronic Arts nije prodao ili ustupio licencu na franšizu. Zasad.

Igra je već uvrštena u Google Play trgovinu na ovoj poveznici, no još je ne možete preuzeti.