Marvel’s Midnight Suns prvi put prikazan javnosti

Marvel’s Midnight Suns prvi put prikazan javnosti

0

Firaxis Games, tvorac slavnog serijala Civilization, na Gamescom konferenciji je otkrio novi naslov Marvel’s Midnight Suns, spoj popularne Marvel franšize i X-Com gameplaya. Sad je objavio i prvi gameplay.

X-Com je bio fantastičan povratak kultnog serijala na moderna računala i omiljena taktička strategija nove generacije među igračima. No umjesto X-Coma 3, razvojni studio Firaxis Games se prihvatio puno ambicioznijeg projekta. Spojit će gameplay X-Coma s fantastičnim i popularnim Marvel univerzumom.

Marvel’s Midnight Suns uzima stripovsku tematiku nešto mračnijeg pogleda na Marvel univerzum, a grupa je vrlo slična Avengersima, samo što veliku ulogu igraju i X-Meni. Također, igrači će pri pokretanju igre izraditi posve novog superheroja Huntera, kojeg je Firaxis Games izradio u suradnji s Marvelom.

Novi objavljeni gameplay trailer prikazuje sve što smo ikad očekivali od igre. Bogat Marvelov univerzum prožet sa složenim X-Com gameplayom. Novi engine garantira i predivnu grafiku, efekte i složenost strateških arena za borbu. Osim fantastične strategije, Firaxis Games obećava puno više RPG elemenata. Tako ćemo s Hunterom, koji može biti muški ili ženski superheroj, između misija razgovarati s drugim članovima Midnight Sunsa i razotkrivati fantastične priče i svijet koje će igra ponuditi.

Kako igra izgleda u praksi, pogledajte u priloženom traileru:

Marvel’s Midnight Suns izlazi u ožujku 2022. godine, za PC, PlayStation i Xbox konzole obje generacije.