Remasterirana Crysis trilogija stiže u prodaju 15. listopada

Remasterirana Crysis trilogija stiže u prodaju 15. listopada

0

Crytek je objavio da će Crysis Remastered Trilogy, “all-in-one” kolekcija koja sadrži remasterirane inačice singleplayer kampanja iz vrhunskih FPS-ova Crysis, Crysis 2 i Crysis 3, stići u prodaju 15 listopada za PC i konzole.

Pored toga gamerima će se od tog datuma omogućiti i pojedinačna kupnja Crysis 2 Remastered i Crysis 3 Remastered naslova.

Kako bi nam pokazao u čemu su poboljšanja remasteriranih inačica Crysis igara, Crytek je lansirao usporedne video trailere za PlayStation i Xbox (stare konzole vs nove) koji će vam to najbolje ilustrirati. Usporedn9i video za PC objavit će naknadno.

PlayStation

Xbox

Remasterirana trilogija će osim u digitalnom obliku, na tržište stići i kao fizička kopija za Xbox i PlayStation platforme, a za Nintendo Switch će se sve tri naslova iz trilogije lansirati pojedinačno.

Crysis Remastered Trilogy je posebno optimiziran za next gen konzole PS5 i Xbox Series X. Za razliku od originalnih igara koje su na starijim konzolama radile u rezoluciji od 720p na 30 FPS, remasterirane igre će vam raditi između 1080p i 4K na 60 fps, a Crytek im je još dodao i poboljšano osvjetljenje, likove, oružja i okoliš, plus teksture visoke razlučivosti.

Trilogija dolazi na PC, Xbox Series X/S, PlayStation5, Xbox One i PlayStation 4, a moći će se kupiti kao digitalno izdanje u Epic Games Storeu, Microsoft Storeu i PlayStation Storeu po cijeni od 49,99 eura.