Mario Kart 8 Deluxe donosi još novih staza sljedeći mjesec

Mario Kart 8 Deluxe donosi još novih staza sljedeći mjesec

0

Nintendo je upravo otkrio detalje za drugi val ažuriranja Mario Kart 8, a obožavatelji su dobili slatko (doslovno) iznenađenje: originalnu trkaću stazu. Sky-High Sundae bit će dostupan kao dio sljedećeg izdanja Mario Kart 8 DLC, a izgleda nevjerojatno slasno.

Piše: Iva Ledinščak

Tijekom Nintendo Directa u veljači, Mario Kart 8 Deluxe privukao je veliku pozornost s najavom 48 novih i starih trkaćih staza, koje će stići na arkadnu trkaću igru ​​do 2023. Prvi val ažuriranja došao je u ožujku, a drugi je odmah iza zavoja i obećava Turnip and Propeller Cups sljedeći mjesec.

Osim Sky-High Sundae, sedam drugih klasičnih staza dodane su Mario Kartu 8 kao dio Turnip i Propeller Cupa. One uključuju New York Minute, Mario Circuit 3, Kalimari Desert, Waluigi Pinball, Sydney Sprint, Snow Land i Mushroom Gorge. Ove su staze remasteri staza iz Super NES-a, Game Boy Advancea, Nintenda 64, Nintendo DS, Wii i mobilnih verzija Mario Karta.

Turnip Cup

  • Tour New York Minute – projurite kraj visokih nebodera i uživajte u slikovitoj vožnji kroz park u ovoj stazi inspiriranoj Velikom jabukom koja potječe iz mobilne igre Mario Kart Tour.

  • SNES Mario Circuit 3 – vozite se uskim zavojima i izbjegavajte Warp Pipes na ovoj klasičnoj stazi koja je nastala u Super Mario Kartu na Super NES-u.

  • N64 Kalimari Desert – u ovoj pustinjskoj utrci su česti sudari sa staromodnom parnom lokomotivom koja prelazi preko staze – pazite da ne izazovete kašnjenja!

  • DS Waluigi Pinball – pokušavajte održati ravnotežu na ovoj stazi tematiziranoj prema divovskom šarenom stolu za fliper.

Propeller Cup

  • Tour Sydney Sprint – Upijajte sunce dok lebdite iznad zaljeva i krstarite oko znamenitosti na ovoj stazi koja je nastala u Mario Kart Touru.

  • GBA Snow Land – Pokušajte se ne poskliznuti i klizati na ovoj zimskoj stazi Mario Kart: Super Circuit.

  • Wii Mushroom Gorge – Ova staza ima podzemnu špilju, duboke ponore i divovske federirajuće gljive – pobrinite se da sigurno sletite!

  • Sky-High Sundae – Natjecanje će se možda zahuktati, ali to ne znači da se ne možete opustiti u ovoj slatkoj utrci, koja je ispunjena velikim slasticama na gotovo svakom koraku. Dokažite da ste broj jedan na ovoj debitantskoj stazi!

Sve staze se mogu voziti lokalno ili online počevši od 4. kolovoza. Zavežite se, zakopčajte i uskoro povezite burnim stazama.