Pripremite se za Rollerdrome

Pripremite se za Rollerdrome

0

Ako možete protivniku pokloniti metak u glavu, a da istovremeno radite salto unaprijed, dovoljno ste cool za ovaj naslov.

Piše: Robert Barbir

Za otprilike dva tjedna dolazi naslov kojeg bi mogli nazvati Tony Hawk’s Pro Shooter. Radi se o Rollerdrome-u od Roll7. Rollerdrome je akcijska pucačina iz trećeg lica koja besprijekorno spaja dinamičnu borbu s fluidnim kretnjama kako bi stvorila specifično gaming iskustvo. Ovaj naslov će svima podignuti adrenalin. Kako i ne bi kad vam pruža mogućnost da dominirate protivnike dok letite po zraku i sa stilom izbjegavate njihove metke.

Godina je 2030. U svijetu u kojem vladaju korporacije, javnost je zaokupljena novim brutalnim i krvavim sportom. Koncept je poprilično jednostavan, a genijalan. Morate ubijate valove neprijatelja kako bi dobili health, a morate izvoditi vratolomije kako bi dobili metke. Hoćete li imati ono što je potrebno da postanete prvak Rollerdromea i razotkrijete prave namjere zloglasne korporacije Matterhorn?

Da, postoji mračna teorija zavjere u pozadini svega ovoga. Polako ćete oštriti skillove i otkrivati mračne planove koje elita ima za našu budućnost. Mi smo jako nabrijani na ovo i jedva čekamo skočiti, napraviti dupli salto i roknut robota u slow motionu. Ako slike govore tisuću riječi, onda će vam trailer u nastavku ispričati cijelu priču i mislim da ćete shvatiti zašto smo toliko uzbuđeni. Slobodno naslov wishlistajte na Steamu, a za više informacija možete posjetiti službene stranice.