Potvrđene PlayStation Plus Essential Games za kolovoz 2022

Potvrđene PlayStation Plus Essential Games za kolovoz 2022

0

PS Plus lineup za sljedeći mjesec obuhvaća trio velikih igara uključujući Yakuza: Like a Dragon i Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2.

Piše: Iva Ledinščak

PlayStation je službeno najavio sljedeće tri besplatne igre za pretplatnike na PS Plus Essential. PS Plus igre za kolovoz uključuju Yakuza: Like a Dragon, Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2 i Little Nightmares. Ove igre nedvojbeno tvore jednu od najboljih linija na PS Plus ove godine. Vlasnici PS5 moći će igrati poboljšane verzije THPS-a i Yakuze. Sve tri igre bit će besplatne za pretplatnike na PS5 i PS4 od 2. kolovoza.

PlayStation Plus besplatne igre u kolovozu 2022 (dostupne od 2. kolovoza do 6. rujna):

  • Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2 Cross-Gen Deluxe Bundle (PS5 i PS4)
  • Yakuza: Like a Dragon (PS5 i PS4)
  • Little Nightmares (PS4)

 

Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2, kao remake visoke kvalitete najlegendarnijih skateboarding igara svih vremena, pruža priliku igračima da izvode lude kombinacije trikova i suoče se s jednim ili više igrača iz cijelog svijeta. Možete igrati kao skateri s originalnog popisa (Tony Hawk, Kareem Campbell, Bucky Lasek i dr.) ili ući u novi popis sastavljen od olimpijskih skatera (Nyjah Huston, Aori Nishimura, Leticia Bufoni itd.).

U akcijskom RPG-u, Yakuza: Like a Dragon, možete napredovati od underdoga do zmaja. Ichiban Kasuga, gunđalo nižeg ranga iz obitelji Yakuza u Tokiju, vraća se u društvo nakon 18 godina služenja kazne za zločin koji nije počinio. Otkrijte istinu iza izdaje njegove obitelji dok istražujete i borite se. Okupite ekipu od skupine izopćenika društva i otključajte nove sposobnosti i combo vještine. Možete i malo skrenuti s potrage i odvoziti karting, odigrati koju arkadnu igru ili pokrenuti neku od 50 podpriča.

Little Nightmares jeziva je i otkačena igra koja će vas suočiti sa strahovima iz djetinjstva. U njoj pomažete šestorici da pobjegnu od Mawa, tajanstvenog plovila s uznemirenim dušama koje vrebaju svoj sljedeći obrok. Na svom putovanju, istražit ćete vrlo uznemirujuću kućicu za lutke sa zatvorom iz kojeg možete pobjeći i igralište puno tajni koje trebate otkriti.

Mali podsjetnik za pretplatnike PS Plusa: srpanjska ponuda koja obuhvaća Crash Bandicoot 4: It’s About Time, Man of Medan i Arcadegeddon; bliži se kraju. Ako ih još niste dodali u svoju biblioteku igara, imate vremena do 1. kolovoza.