Magija protiv strojeva u velikoj igri New Arc Line

Magija protiv strojeva u velikoj igri New Arc Line

0

Fulqrum Publishing i Dreamate Games objavili su novi trailer s pozadinskom pričom RPG igre za jednog igrača New Arc Line koja kasnije ove godine dolazi na PC, Xbox Series X/S i PlayStation 5 platforme.


Smješten u svijetu koji se nalazi na procjepu između magije i industrijske revolucije, ovaj će vas RPG pozvati da istražite raskošno, ali problematično kraljevstvo u kojem se sudaraju magija i tehnologija.

U New Arc Lineu čeka vas Novi svijet, posljednji svjetionik nade za bića svih rasa, u kojem se pozdravljaju različitosti i omogućuje svakome da sigurno i mirno živi.
No, ovaj steampunk svijet je poharala korupcija, a industrijska revolucija se okrenula protiv onih najslabijih, siromašnih i potlačenih, stvorivši velike podjele između stanovnika i čudovišnih bića.

Takav setup će vam omogućiti da birate na kojoj ćete se strani boriti, odnosno hoćete li se prikloniti etabliranim moćima ili zagovarati potlačene? Hoćete li prihvatiti magiju ili iskoristiti moć tehnologije? Svaki izbor ima svoju težinu, što dovodi do mnoštva razgranatih priča i dojmljivih posljedica.

Ukratko rečeno, New Arc Line će vam omogućiti da postanete heroj ili negativac, a prema tome ćete moći kreirati vlastiti lik kao čovjeka, vilenjaka, patuljka ili diva, odabrati spol i izgled. Imajte na umu da stanovnici ovog svijeta mogu imati vlastite predrasude i da će vas tretirati drugačije ovisno o vašim izborima.

Razvijte svoj lik kako vam odgovara pomoću detaljnog sustava napredovanja sa 6 klasa likova i 12 podklasa. Hoćete li ovladati tajnama magije da spaljujete neprijatelje kao okultist Paklene vatre, proklinjete ih mističnim Voodoo sposobnostima ili ćete pomagati svojim saveznicima kao mudrac? Ili ćete radije postati Steampunk mehaničar, Dieselpunk inženjer ili Teslapunk znanstvenik i pretvoriti svoj lik u hodajuću tvrđavu na parni pogon?

Zapovijedajte svojom družinom u taktičkim borbama koje se temelje na potezima. Borite se izravno i grubo se probijajte kroz sukobe ili promatrajte i analizirajte svaku situaciju i osmislite lukave strategije.

Na raspolaganju vam je mnoštvo vještina, čarolija, recepata za izradu i potrošnog materijala kako biste preokrenuli tijek bitke u svoju korist.
Datum izlaska ove vrlo lijepe i obećavajuće igre još nije poznat.