Parkourom, dronom i oružjem protiv zlih robota u igri Steel Seed

Parkourom, dronom i oružjem protiv zlih robota u igri Steel Seed

0

Ove godine ESDigital Games će izdati zanimljivu akcijsku avanturu talijanskog developera Storm in a Teacup.

Igra u trećem licu za jednog igrača koja izlazi na PC, PS5 i Xbox Series X/S platformama, odvest će nas u mračni tehnološki svijet u kojem se čovječanstvo nalazi na rubu izumiranja.

Jedina nada za spas čovječanstva koje se našlo u bezizlaznoj situaciji zbog posljedica klimatskih promjena i neodgovornog razvoja umjetne inteligencije je Zoe, glavna protagonistica koju ćete odvesti u veliki podzemni objekt prepun neprijatelja raznih vrsta i oblika, gdje ćete se naći u potrazi za rješenjem koje bi moglo predstavljati posljednju slamku spasa za ljude.

Zoe će u istraživanju, žestokim borbama i stealth dijelovima gameplaya imati pomoć u suputniku, malom letećem dronu Kobyu koji će joj biti od velike koristi u ovom mračnom tehnološkom svijetu i moći ćete ga nadograđivati novom opremom i vještinama. Koby će vam također pomagati u detektiranju neprijatelja, skeniranju područja na mapama i otkrivanju tajnih područja, moći ćete ga služiti i kao mamac.

Developeri najavljuju kao važan dio gameplaya stealth igranje, jer se u mnogim situacijama nećete moći boriti protiv nadmoćnih neprijatelja frontalno, već ćete se morati skrivati i pritajiti gdje god to možete, a za napredovanje će vam biti važne i parkour vještine koje omogućuju Zoe da se lakše probija kroz negostoljubiv okoliš prepun zamki i zahtjevnog terena.

Na priči igre je radio pisac Martin Korda, dobitnik BAFTA nagrade za scenarij video igre The Movies, što je još jedna od stavki koje bi mogle doprinijeti kvaliteti ovog naslova.