Lijepa point’n’click hrvatska avantura FLAKE The Legend of Snowblind na Steamu

Lijepa point’n’click hrvatska avantura FLAKE The Legend of Snowblind na Steamu

0

Hrvatski developer Duje Šegvić iz Splita, na Steamu i GOG-u je lansirao igru FLAKE The Legend of Snowblind koju je u cijelosti sam napravio.


U ovoj point’n’click avanturi jednostavnog i lijepog izgleda naći ćete se u ulozi snježne pahuljice (ili snježnog pahuljića) po imenu Flake, kojemu je cilj spasiti svijet.

Igru odlikuju zanimljiva priča, rukom crtani likovi, pametne zagonetke i odličan humor, a sve je zapakirano u jedinstveni grafički stil.

Kao što smo rekli, igra je point and click avantura, što znači da ćete se kretati mapama, klikati naokolo u potrazi za stvarima koje možete pokupiti ili aktivirati, razgovarati sa živopisnim likovima i rasvjetljavati radnju priče koja se nalazi u pozadini.

U opisu igre se navodi da sadrži više od 20 likova koji imaju u cijelosti individualne glasove te originalni soundtrack.

Dakle, po ukupnom izgledu i gameplayu Duje je igru napravio u stilu legendarnih avantura Lucas Artsa iz doba Monkey Islanda i Full Throttlea, kakvih je danas jako malo na tržištu pa mu držimo fige da s njom postigne uspjeh među gamerima svih generacija.