LeBron i Rick & Morty službeno dolaze u MultiVersus

LeBron i Rick & Morty službeno dolaze u MultiVersus

0

Iz Warner Bros Games-a nam stiže potvrda da dolaze tri nova lika o kojima se dugo šuškalo.

Piše: Robert Barbir

Košarkaška legenda LeBron James, koji je nedavno glumio u filmu gdje završi unutar video igre, završio je u videoigri. Pridružit će se MultiVersusu 26. srpnja kao novi lik odjeven u svoj dres iz Tune Squada iz Space Jam 2. Čini se da se LeBronov set poteza vrti oko košarkaške lopte, a riječima Warner Brosa, LeBron je: ultimativni suigrač koji se može prilagoditi bilo kojem stilu igre. Očekujte zakucavanja, alley-oops i druge asistencije, ali najbolje da pogledate njegov character reveal u nastavku.

Ludi znanstvenik Rick Sanchez pridružit će se ekipi 1. kolovoza kada počne 1. sezona. Mahat će svojim portalnim pištoljem i moći će prizvati Meeseeksa, između ostalih ludih sposobnosti. Morty mu se pridružuje tijekom sezone, ali datum dolaska još nije potvrđen. Mladi pomoćnik bit će usredotočen na korištenju projektila kao što su granate i najvjerojatnije će se moći bacati po protivnicima.

Naravno, s vremenom će dolaziti sve više likova, a neki o kojima se šuška su: Mad Max, Gandalf, Johnny Bravo, Godzilla, Fred Flinstone, Mariv the Martian. Također će nam se u neko doba najvjerojatnije pridružiti Daenerys i The Hound iz serije Igre prijestolja. Bit će veoma zanimljivo gledati kako će s vremenom svi ti likovi biti implementirani u igru, a u slučaju da vam treba više informacija, pogledajte službene stranice.