Šire se tračevi o novoj Marvelovoj videoigri

Šire se tračevi o novoj Marvelovoj videoigri

0

Jeff Grubb putem Twittera natuknuo je kako ćemo uskoro možda vidjeti i novu Marvelovu videoigru, a koja u glavnoj ulozi ima Black Panthera.

Grubb je prvenstveno izjavio kako će pričati o sljedećem velikom Marvelovom projektu na Xbox Era podcastu tijekom vikenda, a sinoć je, putem Twittera, objavio zanimljiv post koji nas navodi na pomisao kako je riječ o Marvelovom Black Pantheru.

Piše: Matija Ančić

Prisjetimo li se i nedavnih tračeva iz 2021. godine o radu Electronic Artsa na novom Marvelovom naslovu uz Skydance New Media Studio’s, točnije Amy Henning, koju vežemo uz Uncharted, moguće da je taj novi naslov upravo Black Panther. Jedino što o projektu znamo (već od prošle godine) jest da je u njega uključena glumica, ali i sinkronizatorica u videoigrama (Amita iz Far Cry 4, Tatai iz Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds) Janina Gavankar.

Možemo reći kako Marvelu videoigre nisu strane, pogotovo u zadnje vrijeme s Marvelovim Spider-Manom, Miles Moralesom, Avengersima, Čuvarima galaksije, ali i nadolazećim Midnight Sunsima i Wolverineom. Ovim junacima uskoro bi se mogao pridružiti i Black Panther i njegova zadivljujuća Wakanda čiji uspjeh i popularnost kontinuirano rastu. Nakon gubitka voljenog glumca Chadwicka Bosemana, svijet je još više zavolio njegov popularni lik Black Panthera, a sama pomisao da njima dragi lik osvoji i gaming platforme obara ih s nogu.

Svakako priželjkujemo novosti, bilo to od Jeff Grubba, EA-a ili Marvela na ovu temu te se nadamo na ćemo nešto više čuti i prije samog izlaska novog nastavka filma Black Panther: Wakanda Forever kasnije ove godine, a čiji novi trailer možete pogledati u nastavku.