Kauboj protiv dinosaura i vanzemaljaca u pucačini Son and Bone za PS5

Kauboj protiv dinosaura i vanzemaljaca u pucačini Son and Bone za PS5

0

TeamKill Media radi igru Son and Bone, novu ekskluzivu za PS5 koja dolazi u obliku pucačine iz prvog lica, u kojoj ćete se naći u ulozi šerifa na Divljem zapadu i alternativnom svijetu.

Igra u kojoj će vaš lik, šerif Sam Judge, proganjati bandu ozloglašenih razbojnika koji su napali farmu u Patchworku u Montani i uzeli taoca kojeg treba spasiti, vrlo brzo nakon početka ima neobičan zaokret.

Naime, šerif će se odjednom prebaciti u alternativni svijet prepun dinosaura i vanzemaljskih stvorenja, gdje će umjesto lova na razbojnike, činiti sve da spasi svoj život pred navalom čudovišta, a to podrazumijeva korištenje pištolja i sačmarice (u početku), a kasnije i naprednog oružja poput automata, bacača granata i miniguna.


Prema objavljenom traileru s dosta gameplaya, ovo neće biti igra u kojoj ćete se trebati previše brinuti oko priče, već se sve svodi na čistu, pomalo thrash akciju u stilu Painkillera ili još bolje, Serious Sama.

Dakako, neka priča postoji, pa ćete između razvaljivanja zubatih dinosaura i naoružanih dvonožnih “dinosaurida”, otkrivati što se to dešava u ovom svijetu koji sadrži ruševine neke civilizacije i tko stoji iza svega toga te kako ste uopće tu završili. Je li viski bio prejak ili je to doista stvarnost?

Prema svemu viđenom, ovo je jedna od igara koje ništa ne obećavaju i djeluje, kao što smo već rekli, prilično thrashy, ali što smo duže gledali trailer, to nam se više čini kao zabavna thrash pucačina u kojoj bismo rado zapucali po dinosaurima, rezali im rogove i zabijali ih u njihove velike mozgove.

Kad krenete u akciju vjerojatno vas ubrzo neće nimalo zabrinjavati što je s taocem kojeg ste krenuli spašavati prije nego što ste naletjeli na dinosaure. Mozak na pašu i udri!