Classified: France ’44 strategija izlazi 5. ožujka

Classified: France ’44 strategija izlazi 5. ožujka

0

Absolutely Games i Team17 Digital uskoro lansiraju stratešku igru na temu Drugog svjetskog rata, u kojoj ćete upravljati elitnim timom savezničkih specijalaca u okupiranoj Francuskoj uoči Dana D.

Zadatak vašeg tima u igri na poteze Classified: France ’44 je stvarati čim veći kaos među okupacijskim snagama poduzimanjem različitih akcija sabotaže i uništavanja, kao i angažirati francuske borce pokreta otpora, kako biste uz njihovu pomoć mogli izvoditi akcije duboko u okupiranom području.

Kampanja dopušta višestruka igranja koja su svaki put drugačija, za one koji žele još više, nudi se mogućnost stvaranja vlastitih prilagođenih misija.
Autori također ističu da igra donosi jedinstveni moralni sustav, a svaki hitac utječe na vas ili vaše neprijatelje.

Pored toga, u nekim misijama ćete morati koristiti “stealth” taktiku, što znači puno tihog šuljanja i eliminacije neprijatelja nožem s leđa, ali što više ubijate, to će više neprijatelja početi sumnjati da nešto nije u redu pa budite spremni pokrenuti svoju zasjedu prije nego što vas otkriju njemački vojnici ili Gestapo.

Na vama je da odaberete autentičnu i karakternu kombinaciju heroja, od kojih svaki ima svoju priču. Morat ćete ih uvježbavati, prilagođavati i opremati svojim rastućim arsenalom vještina i oružja.

U trenucima opuštanja ćete podizati moral svog tima uz logorsku vatru, gdje ćete i otkrivati detalje u njihovim životima.

Igra donosi više od 45 misija, a developeri najavljuju ažuriranja i proširenja koja će ju proširiti novim misijama i sadržajima.

I na kraju valja reći da igra nudi višestruke završetke, što znači da će o vama puno toga ovisiti kako će u konačnici izgledati iskrcavanje na Normandiju koje bi trebalo predstavljati veliku prekretnicu u Drugom svjetskom ratu.

Igra izlazi 5. ožujka 2024. za PC, PS5 i Xbox Series X/S platforme.