Exoborn je nova extraction pucačina za PS5, PC, Xbox Series

Exoborn je nova extraction pucačina za PS5, PC, Xbox Series

0

Level Infinite i Sharkmob bi nam tijekom ove godine trebali donijeti novu extraction pucačinu otvorenog svijeta Exoborn, koja se radi za PC i konzole.

U osnovi se radi o igri koja kombinira PvE i PvP, a igrači će imati raznovrsne glavne i sporedne misije te će koristiti nabrijana oružja i poboljšana odijela po nazivu Exo-Rig, koja donose raznovrsne sposobnosti poput visokih skokova i specijalnu opremu poput kuke za hvatanje i padobrana.

Radnja se zbiva o otvorenom svijetu apokaliptične Zemlje, točnije na području jugozapadnog SAD-a, koje trpi posljedice misterioznog znanstvenog programa pod nazivom Project Rebirth, koji je rezultirao divljanjem sila prirode, uključujući strašna grmljavinska nevremena i tornada.

U takvom negostoljubivom okolišu, u kojem vas u svakom trenutku može pogoditi oluja ili druga vremenska nepogoda, tražiti ćete vrijedne resurse i izvlačiti ih dok ćete se sami ili u društvu svojih saveznika boriti protiv drugih igrača.

Drugim riječima, ovo bi trebala biti neka kombinacija singleplayer i MP pucačine, extraction pucačine, MMO-a, pa čak i battle royalea, pri čemu će važnu ulogu imati upravo vremenske nepogode koje u svakom trenutku mogu promijeniti tijek borbe.

Jeste li ikada pucali na neprijatelja u trenutku dok vas nosi tornado, ili ciljali snajperom kroz gusti zastor kiše? Upravo to nam žele pružiti developeri iz Sharkmoba, poznati po igri Vampire: The Masquerade Bloodhunt, kako bi nam maksimalno zakomplicirali gameplay.

Likovi, oružje i Exo-Rigovi se mogu prilagoditi raznim modifikacijama i nadogradnjama koristeći resurse koje prikupite, a Sharkmob planira podržati Exoborne raznim ažuriranjima sadržaja, kao što su novi događaji uživo, koji će se dodavati periodično nakon izlaska igre.
Exborne se razvija na Unreal Engineu 5, a datum izlaska još nije poznat.