Izgradite svoju idealnu školu od nule u simulaciji Let’s School na PS5, Xboxu i Switchu

Izgradite svoju idealnu školu od nule u simulaciji Let’s School na PS5, Xboxu i Switchu

0

PM Studios i Pathea Games objavili su da će njihova sim igra Let’s School koja je prošle godine izašla na Steamu za PC, izaći 16. srpnja ove godine na PS5, Xbox Series i Nintendo Switch konzolama.

Igra koja je u verziji za PC prikupila oko 200 tisuća igrača i pokupila odlične ocijene u recenzijama, u međuvremenu je dobila višestruka besplatna i plaćena ažuriranja koja su je razvila u potpuno novim smjerovima, a vlasnici konzola će sve to imati mogućnost koristiti kada izađe za njihovu platformu.

U Let’s School, igrači grade i vode vlastite obrazovne ustanove djelujući kao svemoćni ravnatelj.

Igrači imaju sve alate koji su im potrebni za izgradnju zgrada u bilo kojem obliku koji žele, izradu nastavnih planova i programa koji odgovaraju nizu različitih predmeta, zapošljavanje i otpuštanje učitelja, usvajanje kućnih ljubimaca kako bi poboljšali život u školi, sprječavanje iznenadne pojave žaba, pa čak i hvatanje učenika prije nego što ‘slučajno’ zapale školu.

Pored toga imat ćete mogućnosti da osmislite klubove u kojima će se učenici zabavljati nakon nastave i prilagodite apsolutno sve, od dekoracije škole do logotipa na uniformama.

Ukratko, imat ćete krajnju slobodu da vodite svoju školu kako smatrate prikladnim i imate sve dostupne alate koji vode učenike od prosječnosti do akademskog uspjeha.

Ili ćete ih pak pretvoriti u nešto potpuno drugo, što se neće previše dopasti ministarstvu obrazovanja. Cool.

Let’s School