Conor McGregor je nova meta u igri Hitman: World of Assassin

Conor McGregor je nova meta u igri Hitman: World of Assassin

0

IO Interactive lansira novu misiju The Disruptor, koja je smišljena u suradnji sa samim The Notoriousom i biti će besplatna na ograničeno vrijeme za sve igrače igre Hitman: World of Assassin na PS5, PS4, Xbox Series, Xbox One, Nintendo Switch i PC platformama od 27. lipnja do 29. srpnja ove godine.

To znači da je Hitman: World of Assassin dobio novi DLC za Elusive Targets, u kojem nastupa poznati MMA borac Conor “The Notorious” McGregor, a Agent 47 će dobiti novu metu koju treba eliminirati, u liku, tijelu i glasu legendarnog borca.

Posebno je zanimljivo što je McGregor bio i sam uključen u izradu ove misije te je IO Interactive prihvatio mnoge njegove sugestije oko toga kako će izgledati.

U igri će Conor tumačiti ulogu koja mu je jako bliska, multimilijunaša i MMA borca svjetske slave koji je započeo svađu s izvršnim direktorom ugledne tehnološke tvrtke.
Misija Disruptor vraća igrače na otok Sgàil tijekom konklave tajnovitog Ark Societyja, organizacije sastavljene od najbogatijih i najmoćnijih ljudi na svijetu.

Disruptor (Conor) bi trebao sudjelovati u borbi protiv izvršnog direktora Quantum Leapa i entuzijasta borilačkih sportova Tima Quinna, no u strahu da će borba ismijati Quinna, dioničari Quantum Leapa angažirali su agenta 47 da ubije Disruptora prije borbe.

Misija je besplatno dostupna za igranje, uz mogućnost ponovnog igranja koliko god puta želite, sve do kraja idućeg mjeseca.