Igre koje dolaze s proljećem

Igre koje dolaze s proljećem

0

Krajem mjeseca stiže nam proljeće, a s njim i nekoliko igara koje vrijedi držati na oku. Pripremite se na ožujak – mjesec remakeova.

Ovaj ožujak nije toliko nakrcan top igrama kao što su to bili siječanj i veljača, no svejedno krajem mjeseca dolazi par zanimljivih igara. Krenimo redom. Prije koji dan izašao je Wo Long: Fallen Dynasty, svojevrsni Wild Hearts prije Wild Heartsa. Osim borbi s monsterima orijentalne mitologije tu su i borbe sa suparničkim klanovima za vlast. Neki su već zaigrali ovu igru, a prvi dojmovi mogli su biti i bolji.

Sredina mjeseca razdoblje je rezervirano za neke manje bitne indie naslove, kao i za neke sportske simulacije američkog hrvanja i golfa. Dok će ove igre pronaći put tek do ograničenog broja gamera, većina će doći na svoje 24. ožujka kada je planiran izlazak remakea kultnog Resident Evila 4.

Jedan od najboljih survival horrora i ponajbolja igra serijala nakon 18 godina stiže osvježena vizualnim standardom današnjice. Četiri dana poslije izlazi još jedan remake ili remaster, kako hoćete, The Last of Us: Part 1. Iako ovo nije toliko stara igra, izašla je izvorno za PS3, a sada je namjera izdavača da je modernizira za novije konzole. Usporedno s tim izlazi konačno i PC verzija, a sve to u jeku velikog hypea oko istoimene TV serije koja se upravo prikazuje.

Poslastica za kraj je najava još jednog remakea jedne kultne igre – System Shock. Izlazak bi se trebao dogoditi neodređeno tijekom ožujka, premda se u posljednje vrijeme o ovoj igri ne priča puno pa je vrlo izgledna i odgoda.