Flint: Treasure of Oblivion je piratski taktički RPG

Flint: Treasure of Oblivion je piratski taktički RPG

0

Microids i Savage Level će u četvrtom kvartalu ove godine izdati stratešku RPG igru s gusarskom tematikom na PC-u, PlayStationu 5 i Xbox Series X/S platformama.

U ovoj singleplayer igri povest ćete katana Flinta, njegovog zamjenika Billya Bonesa i njihovu posadu u potragu za legendarnim blagom koje obećava slobodu i bogatstvo.

Sa svojim izvornim narativom koji koristi tradicionalne stripove kao narativni medij, Flint: Treasure of Oblivion poziva igrače da urone u povijesno točnu piratsku avanturu začinjenu fantazijom.

Developeri kažu da igra donosi stratešku dubinu zahvaljujući naizmjeničnoj borbenoj mehanici, osvježavajući temelje žanra oslanjajući se na mehanike iz RPG-a i društvenih igara, posebice kroz bacanje kockica.

Kada igrači sastavljaju svoju posadu, svaki član donosi jedinstvene vještine za korištenje, što im omogućuje prilagodbu strategije njihovom stilu igranja. Tijekom taktičkih faza, igrači mogu koristiti kartice vještina i atributa kako bi poboljšali svoje članove posade i stekli prednost nad svojim protivnicima.

Podignite glavno jedro i krenite u otkrivanje tajni i blaga zakopanih u dalekim zemljama.