Green Hell VR od sada je dostupan za PS VR2

Green Hell VR od sada je dostupan za PS VR2

0

Green Hell VR je igra preživljavanja u virtualnoj stvarnosti otvorenog svijeta temeljena na uspješnom PC naslovu izdanom prošle godine za Meta Quest 2 headset.


Developer Incuvu sada objavljuje da je igra sada lansirana za PS5, odnosno PS VR2 platformu, što znači da će igrači na Sonyevom headsetu imati priliku uroniti duboko u srce amazonske prašume, gdje će uz realističnu grafiku i interaktivno okruženje, morati upotrijebiti sve svoje vještine i pamet da prežive u nemilosrdnoj divljini.

Incuvo kaže da igra na PS VR2 platformi donosi značajna poboljšanja u audio-vizualnom pogledu i gameplayu.

PlayStation VR2 omogućuje nam da Green Hell VR dovedemo do nove publike. Zahvaljujući nevjerojatnoj tehnologiji koja stoji iza Sense kontrolera, možete osjetiti svaku dojmljivu radnju. Taktilna povratna informacija čini nešto tako jednostavno kao što je potezanje strune luka impresivnim iskustvom.

PS VR2 nudi i povratnu informaciju putem slušalica tako da sve možete osjetiti intenzivnije, bilo da se radi o borbi prsa o prsa, ugrizima kukaca ili otkucajima srca našeg hrabrog protagonista.

Zvuk je još jedan ključni faktor u povećanju angažmana igrača u bilo kojem virtualnom svijetu. U slučaju PS5 i PlayStation VR2, 3D Audio čini da se osjećate prisutnije u prašumi, tako da ne samo da možete vidjeti nego i čuti prirodu oko sebe – insekte, kišu… ili divlje životinje koje vas pokušavaju uloviti. Koristeći kombinirane mogućnosti PS VR2 i Audiokineticovog softvera Wwise, težimo najpreciznijem i najvjernijem prikazu zvukova džungle, s ciljem postizanja jedinstvenog osjećaja uranjanja i prostornosti.

Vizuali također pomažu da se uronite u igru, posebno kada je u pitanju VR naslov. Green Hell VR nudi visokokvalitetnu grafiku, uvjerljiva okruženja i likove – sve bez žrtvovanja performansi. Važno je da sve teče glatko, a PS VR2 jamči stabilan broj sličica u sekundi.

Green Hell VR također ima prerađeno osvjetljenje, teksture visoke razlučivosti i realistične sjene – sve u nativnoj PS VR2 rezoluciji – među ostalim grafičkim poboljšanjima, za dodavanje dubine slici. To je jedinstveno vizualno iskustvo i uzbuđeni smo što ga možemo predstaviti obožavateljima PlayStationa diljem svijeta“, navode developeri u svojem priopćenju.