Last Train Home je strategija preživljavanja u češkom vlaku

Last Train Home je strategija preživljavanja u češkom vlaku

0

Prvi svjetski rat je završio, a jedinica čeških vojnika oklopnim vlakom se pokušava vratiti kući iz Sovjetskog saveza u kojem bijesni rat između boljševika i kontrarevolucionara, odnosno Crvene i Bijele armije.


U igri Last Train Home naći ćete se u ulozi zapovjednika češke legije koji vodi svoje vojnike vlakom kroz ratom razorene pustoši. Uhvaćena usred brutalnog građanskog rata između Crvene i Bijele armije, vaša jedinica mora ostati u borbenoj spremnosti, a vi ćete upravljati s ono malo resursa što imate i održavati moral pod svaku cijenu.

Dok putujete kroz srce sukoba, užasi rata će vas okruživati. Sudbina vaše legije ovisi o akcijama nekoliko ključnih vojnika, dok sudjelujete u bitkama u stvarnom vremenu koje će odrediti ishod vaše misije. Morate mudro odabrati svoju taktiku, koristeći svaku vještinu koja vam je na raspolaganju kako biste zaštitili svoje trupe i dovršili misiju.

Igra je inspirirana povijesnim događajima veznim uz pripadnike Čehoslovačke legije i njihovu odlučnost da se vrate u svoju novoosnovanu republiku nakon Velikog rata.
Upravljanje vlakom i jedinicama nudi brojne opcije. Rasporedite svoj tim i ispunite različite ciljeve u nizu misija u stvarnom vremenu gdje će vas specijalizirane borbene vještine, planiranje i vrhunska taktika dovesti do pobjede.


Ujedno ćete morati poboljšavati svoje ljude otključavanjem novih vještina i prikupljanjem bolje opreme, pri čemu ćete otkrivati njihove priče, dodjeljivati im medalje i pomoći im da napreduju u činovima.

Također ćete morati upravljati vojnicima u njihovim neborbenim ulogama u vlaku. Izradite opremu, izliječite ranjene i vratite moral za naporan put kući. Osim toga moći ćete poboljšati i vlak nadogradnjom vagona i lokomotive te ćete nadgledati važne radove na održavanju kako bi nastavio raditi.

Tijekom putovanja kroz Sibir morat ćete skupljati resurse i trgovati, stjecati nove saveznike i prevladavati krizu za krizom dok građanski rat bjesni velikim ledenim snježnim poljima.

Igra Last Train Home izlazi tijekom ove godine za PC na Steamu, a dolje možete pogledati video gameplaya.