Pustinjska vrtlarska igra preživljavanja Wildmender stiže 28. rujna

Pustinjska vrtlarska igra preživljavanja Wildmender stiže 28. rujna

0

Wildmender je igra s kakvom se do sada još niste susreli. Radi se o svojevrsnom vrtlarskom survivalu u kojem vam je cilj pretvoriti pustinju u rascvjetalu oazu punu života, obraniti se od sila prirode i mističnih utvara te oživjeti svijet koji umire.


Developer Muse objavio je da će neobični survival naslov Wildmender stići na PS5, Xbox Series i PC platforme 28. rujna ove godine. Igra u kojoj ćete moći igrati sami ili u kooperativi s tri igrača bacit će vas u pustinjski okoliš u kojem ćete tražiti rijetke biljke, posaditi ih u svoj vrt, skupljati razne resurse poput drveta, izrađivati alate koji će vam pomoći u vrtlarstvu i istraživati misterije posrnule civilizacije iza koje su ostali samo dobri duhovi i opake utvare koje vam žele osujetiti planove o pošumljavanju svijeta.


Na vama je da spasite svijet, jedno po jedno sjeme, a s alatima koje ste izradili, krenite u prerastanje male oaze usred goleme pustinje u vlastiti uspješni vrt.

Posadite sjeme, kopajte kanale, njegujte svoje biljke, izradite korisne i lijepe strukture, iskoristite čarobnu esenciju, zaštitite se od sila prirode i još mnogo toga.

Pažljivo upravljajte hranom i vodom dok putujete kroz dine, isušena mora, zatrovane kanjone te hladne i daleke planine. Što dalje idete u avanturu, veća je opasnost ali su veće i nagrade. Rijetki minerali, egzotične biljke, ljupka stvorenja i drevni duhovi čekaju na vaše otkriće.

Što se dogodilo s ovim svijetom? Kako je sve pošlo po zlu? Kako su utvare koje crpe život iskvarile zemlju? Otputujte u hramove bogova, naučite njihove priče, ponovno otkrijte tajanstvenu magiju, otključajte moćna oružja, alate i sposobnosti koje će vam pomoći da pobijedite utvare, oslobodite bogove i udahnete novi život svijetu.

Ukoliko ćete htjeti igrati u dobrom društvu pozovite do 3 svoja prijatelja u svoj vrt online. Radite zajedno kako biste njegovali vrt, podijelite resurse i preživite zajedno.