Požurite kupiti simulator otmice Life Eater prije nego ga zabrane

Požurite kupiti simulator otmice Life Eater prije nego ga zabrane

0

Izdavač Frosty Pop i developer Strange Scaffold lansirali su na Steamu igru s kakvom se do sada još nismo susreli, prvi horor simulator otmice na svijetu.

U igri ćete se naći u ulozi lika za kojeg nije jasno predstavlja li stvarnog druida novog doba koji želi spasiti svijet ili totalnog poremećenog psihopata.

U ulozi tog bradatog i neurednog frajera iz predgrađa, uvjerenog da je druid, krpate kraj s krajem kako biste preživljavali i osigurali neometano obavljanje svojeg pravog posla, otimanja i komadanja ljudi u mračnom podrumu.

Naime, vaš lik je uvjeren da svake godine mora žrtvovati određeni broj ljudi, a da bi to učinio, morat će istražiti njihove živote, dobro isplanirati otmicu i dovući ih u svoju jazbinu gdje će provoditi mračne rituale žrtvovanja u kojima će ih malo komadati i koristiti dijelove tijela i organe za provođenje magije koja će spasiti svijet od armagedona.

Prema viđenim materijalima, glavno sučelje u igri je nadahnuto softverom za uređivanje videozapisa u kojem ćete provoditi dobar dio svojih aktivnosti planiranja otmica.

Pored svega toga kažu da morate djelovati brzo prije nego vas vlasti uhvate i pronađu vaš brlog.

Hoćete li na kraju igre doista spasiti svijet ili ćete otkriti da ste totalni luđak, bit će vam poznato kad odigrate Life Eater.