Besplatna timska pucačina Marvel Rivals se približava zatvorenoj beti

Besplatna timska pucačina Marvel Rivals se približava zatvorenoj beti

0

NetEase Games i Marvel Games dovršavaju Marvel Rivals, novu besplatnu timsku PVP pucačinu za PS5, PC i Xbox Series X/S platforme.


Igra Marvel Rivals , za koju još nije objavljen datum izlaska, ući će u zatvorenu betu za PS5 tijekom ovog mjeseca, što znači da je pred završetkom, odnosno pred zadnjim peglancijama developera prije nego što ćemo je moći svi zaigrati.

U igri ćete moći okupiti Marvelov tim s velikim zvijezdama, osmisliti bezbrojne strategije kombiniranjem moći za formiranje jedinstvenih Team-Up vještina i boriti se na uništivim, stalno promjenjivim bojnim poljima diljem Marvelovog svemira koji se neprestano razvija.

Za odabir likova na raspolaganju ćete imati široku lepezu Marvelovih Super Heroja i Super Zlikovaca iz Osvetnika, Čuvara galaksije, X-Mena i mnogih drugih faca iz Marvelovog Multiverzuma.

Na mapama će se sukobljavati timovi s po 6 heroja na svakoj strani, što znači da ćete trebati dobro oformiti ekipu, kako biste imali zastupljene supermoći koje će vas u kombinaciji sa spretnošću i taktikom dovesti do pobjede u meču.

 

Jašite na Grootovim leđima kao Rocket Raccoon, oslobodite Gamma energiju kao Hulk da napunite oklop Iron Mana za ogromnu štetu i još mnogo toga, mogućnosti su bezgranične.

Osim poznatih likova u igru vas čekaju i poznati krajolici iz Marvelovih svjetova, od Asgarda do Tokija 2099., a moći ćete koristiti supermoći da promijenite okruženja, preoblikujete teren i stvorite stratešku prednost na bojnom polju. Sklonite se da izbjegnete napade ili koristite improvizirano oružje da uništite neprijatelje. Igrači će pronaći bezbroj načina da iskoriste okruženje za pobjedu.