Elder Scrolls dobio remaster verziju

Elder Scrolls dobio remaster verziju

0

Daggerfall je klasik, ali igrati ga u 2022. bilo je lagano mučenje – do sada.

Piše: Iva Ledinščak

The Elder Scrolls II: Daggerfall važan je iz više razloga, zbog svog utjecaja na Morrowind, Oblivion i Skyrim; do činjenice da je svojevremeno imao titulu Game of the Year. No, igra je zapravo 3D avantura iz 1996. godine, a pokušaji da se ista igra pokrene i igra u 2022. godini nisu baš bili uspješni.

Nije igra kriva sama po sebi! Bila je fantastična za razdoblje 90-ih, no igre u ranom 3D-u nisu imale jednaku univerzalnu glatkoću i lakoću kretanja s kojom povezujemo modernije naslove.

Umjesto pokretanja originalnog izdanja mogli biste igrati divni Daggerfall Unity – GOG Cut, koji je upravo stigao na Good Old Games. To nije službeno izdanje Bethesde, nego djelo tima moddera čiji je rad trenutno upakiran i čeka na svoje igrače:

  • Igrajte ponovno osmišljenu verziju RPG-a, klasik svih vremena iz serije The Elder Scrolls. Daggerfall Unity – GOG Cut modernim igračima donosi ovo nevjerojatno iskustvo. To je omogućeno zahvaljujući cijelom timu strastvenih kreatora koji rade pod zastavom Daggerfall Unity.

  • Ovaj ambiciozni projekt, koji je prije više od deset godina pokrenuo Gavin “Interkarma” Clayton, ima za cilj donijeti jedinstveno iskustvo klasične RPG igre otvorenog svijeta novoj generaciji igrača. Zahvaljujući naporima GamerZakha, kreatora gaming sadržaja koji voli klasiku, sada možete uživati ​​u posebnom naslovu GOG Cut of the Daggerfall Unity.

  • Sve što trebate učiniti je preuzeti igru ​​i jednostavno je pokrenuti. GOG Cut of Daggerfall Unity ne zahtijeva nikakve posebne radnje ili ažuriranja s vaše strane. Zahvaljujući postavkama i modifikacijama koje je odabrao GamerZakh, možete istražiti bogati svijet Daggerfalla s poboljšanim vizualima i gameplayem.

Neke od specifičnih značajki ovog remastera su vizualni prikazi visoke razlučivosti (u cijelosti prerađeni u Unity-u) s novim osvjetljenjem, puno većim udaljenostima, podrškom za modifikacije i uglađenijim kontrolama u prvom licu.

Paket možete besplatno preuzeti i provjeriti cijeli popis uključenih moddera na GOG-ovim stranicama.