Dying Light 2: Stay Human dobiva jako glumačko pojačanje

Dying Light 2: Stay Human dobiva jako glumačko pojačanje

0

Talentirana Rosario Dawson, poznata po ulogama u popularnim američkim serijala Daredevil i The Mandalorian, biti će zaštitno lice i jedan od likova u nadolazećem zombie RPG-u.

Baš kao što je Cyberpunk u zadnji čas dobio pojačanje u vidu holywoodskog glumca Keanu Reevesa, tako je i razvojni studio Techland odlučio pojačati prejadu likova slavnim imenom. Rosario Dawson, talentirana glumica koja je u posljednjih dvadesetak godina ostvarila brojne zapamćene uloge, utjelovit će Lawan, bitnog lika za radnju i prema vlastitim riječima, snažnu ženu željnu osvete.Njen karakter će se mijenjati ovisno o igračevim reakcijama, pa tako Lawan može postati krvožedni ubojica, ali i drag karakter željan pomoći svakome.

Slavna glumica nije jedino pojačanje u Dying Lightu 2. Igri se pridružuje David Belle, poznat kao osnivač i pionir parkour tjelovježbe, a koji će podignuti razinu parkoura iz prvog lica na sasvim novu razinu. Također će se pridružiti i Olivier Deriviere, francuski skladatelj poznat po radu na igrama Remember Me, Vampyr i A Plague Tale.

Iako je imao brojne odgode, Dying Light 2: Stay Human prema zadnjim informacijama izlazi 4. veljače 2022. godine.

Što o ulozi Lawan kaže sama Rosario, pogledajte u priloženom traileru.