Call of Duty: Black Ops Cold War ulazi u šestu sezonu

Call of Duty: Black Ops Cold War ulazi u šestu sezonu

0

Activision je objavio trailer za nadolazeću šestu sezonu popularne pucačine Call of Duty: Black Ops Cold War. Battle-royale mapa Verdansk dolazi u osvježenom izdanju s velikim promjenama.

Call of Duty se polako priprema za šestu sezonu Cold War nastavka, za čiju je najavu Activision pripremio prigodan trailer. U njemu možemo vidjeti brojne eksplozije i uništenja koje će iz temelja promijeniti Verdansk battle-royale mapu, kao i brojne likove koji se vraćaju u serijal, poput Masona i Adlera.

Ovo je ujedno i posljednja sezona prije izlaska potpuno nove Warzone mape smještene na pacifičko bojište Drugog svjetskog rata, koja je najavljena u multiplayer prikazu Vanguarda krajem kolovoza. Osim promjena na mapi, igrači će dobiti priliku osvojiti nagrade novog Battle Passa sa stotinu razina, a glasine sugeriraju da nas očekuje nova multiplayer mapa i dodatna oružja.

Šesta sezona počinje 7. listopada, a kako bi je igrali, potrebno je preuzeti besplatna ažuriranja i nadogradnje za Call of Duty: Black Ops Cold War, kao i izdvojeni naslov Call of Duty: Warzone.