Demon Slayer dolazi u Arena of Valor

Demon Slayer dolazi u Arena of Valor

0

Arena of Valor (AoV), jedna od najpopularnijih 5v5 mobilnih MOBA igara na svijetu, koju je razvio TiMi Studio Group i objavio Level Infinite, udružuje se s Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba u suradnju koja se sastoji od ekskluzivnih novih skinova, aktivnosti  i više pogodnosti i nagrada.

Piše: Iva Ledinščak

U igri može biti odabrano više od 100 likova, uključujući poznate heroje iz ​​DC Comics, Sword Art Online, Ultraman i BLEACH, dok će „kolekcija“ u budućnosti samo rasti.

S početkom 6. svibnja, igrači će moći igrati kao Keera s Nezuko skinom, a kasnije i Tanjiro skinom za Yana. Skinovi su vjerno rekreirani prema mnogima poznatim junacima, Tanjiro i Nezuko, s klasičnim moćima i sposobnostima.

Za one koji još ne znaju, Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba, u Ufotable produkciji, anime je adaptacija manga serije istog naslova koju je kreirao Koyoharu Gotoge (JUMP COMICS, SHUEISHA). Anime se počeo prikazivati u Japanu u travnju 2019.

Glavni lik je Kamado Tanjiro, dječak čiji se život u samo jednom danu totalno promijenio. Jedan je demon pobio gotovo cijelu njegovu obitelj, a preživjela je jedino njegova mlađa sestra Nezuko, no pretvorila se u demona. Tanjiro odlučuje postati ubojica demona kako bi osvetio svoju obitelj i nekako pronašao način da se Nezuko ponovo pretvori u ljudsko biće. Sa svojom tragičnom pričom o ljudima protiv demona, veličanstvenom glazbom i animacijama borbi i komičnim prikazima likova, anime je stekao ogromnu popularnost ne samo u Japanu, nego i diljem svijeta te postao kulturni fenomen.

Kako bi dodatno potaknuli obožavatelje, igrači AoV-a također mogu sudjelovati u posebnom vremenski ograničenom događaju kako bi zaradili zanimljive nagrade. Nakon dovršetka raznih aktivnosti u igri, igrači će dobiti kockice, čijim bacanjem će se odrediti broj mogućih koraka za napredovanje u igri. Nakon završetka punog kruga, obožavatelji će otključati nove tematske nagrade koje uključuju Alicein skin “The Butterfly Mansion Girl”.

Za više detalja o suradnji s Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba, provjerite njihov FacebookTwitter i Instagram. Arena of Valor dostupna je za besplatno preuzimanje na iOS App Store i Google Play Store.