Izlaganje Xbox i Bethesda igara za 2022. godinu

Izlaganje Xbox i Bethesda igara za 2022. godinu

0

Iako je došlo do otkazivanja E3 2022, Microsoft će i dalje održati ljetno izlaganje ove godine pri kojem će se otkriti noviteti u svijetu videoigara.

Ovaj će se event prenositi diljem svijeta, a umjesto žive publike održat će se digitalno poput zadnjih nekoliko godina. Sadržavat će sve što je potrebno znati o izlasku novih igara u Xbox okolini, ali i nadolazeće naslove za vlasnike Xboxovog Game Passa. Event će biti moguće gledati na nekoliko platformi, a potrebite informacije i streamovi će se nalaziti na slijedećima: YouTube, Twitch, Twitter, Facebook, TikTok te će se prenositi na preko 30 jezika.

Piše: Matija Ančić

Izlaganje će početi u nedjelju 12. lipnja u 19 sati prema europskom vremenu i nepoznato je koliko će dugo trajati, no prema prijašnjim iskustvima moguće je očekivati da će prezentacija trajati oko sat i pol vremena.

Prema Microsoftovim navodima ovo ljetno iskustvo prezentirat će zapanjujuće naslove Xbox Game Studija, Bethesde, ali i ostalih njihovih partnera diljem svijeta. Mnogi očekuju da će upravo na ovoj prezentaciji prvi puta biti objavljen gameplay za Bethesdin Starfield, nadolazeću RPG igru u svemiru.

Podsjetimo li se izlaganja prošle godine, otkriven je vampirski shooter Redfall, prvi pogled na Forza Horizon 5, datum objave za Starfield i još podosta najava vezanih uz Game Pass.