Izašla dungeon crawler pucačina Wildcat Gun Machine

Izašla dungeon crawler pucačina Wildcat Gun Machine

0

Ljubitelji žestokih izometričnih pucačina koji vole lutati po klaustrofobičnim prostorima u potrazi za nečim što mogu ubiti doći će na svoje u novoj Daedalic Entertainmenta i Chunkybox Gamesa.


Igra Wildcat Gun Machine od danas je dostupna na PlayStation, PC, Xbox i Switch platformama i omogućit će vam razvaljivanje mutiranih čudovišta arsenalom ubojitog oružja i korištenjem dodatne “mačje” snage.

U Wildcat Gun Machine, igrači bivaju bačeni u tamnice i labirinte ispunjene do vrha uistinu odvratnim i bijesnim neprijateljima, kako bi oslobodili divovske robote od demonskih starih bogova.

Kako bi postigli ovaj cilj, igrači mogu birati između 40 različitih tipova oružja koja su sva savršena za oslobađanje od svih sila pakla, a na raspolaganju su im i super moći koje se dobivaju nadogradnjama likova.

Kako što je to bilo i za očekivati, najteže borbe ćete voditi protiv bossova, a da bi vam frenetično divljanje bilo zanimljivije autori su razvili jedinstveni 2D dizajn prostora i čudovišta, kao što možete vidjeti u ovom videu.