Igra koja otkriva kako je Arsene Lupin postao najveći gentleman među lopovima

Igra koja otkriva kako je Arsene Lupin postao najveći gentleman među lopovima

0

Microids će krajem ove godine lansirati igru Arsene Lupin – Once a Thief za PC, PS5, PS4, Xbox One, Xbox Series X/S i Nintendo Switch platforme.

Ova će vas avantura povesti u svijet legendarnog džentlmena-provalnika, a priča se temelji na djelima francuskog pisca Mauricea Leblanca i omogućiti će vam da otkrijete kako je skromni provalnik postao najpoznatiji lopov gentleman na svijetu.

Priča se odvija kroz izmišljene dijaloge između Arsenea Lupina i Mauricea Leblanca, kojem Lupin prepričava svoje prošle pothvate, u kojima će igrači aktivno sudjelovati.

U ovoj pustolovnoj avanturi ćete istraživati istražuje život, ljubavi i zločine legendarnog gospona lopova kojeg proganja njegov neumorni protivnik detektiv Ganimard koji će vam ponuditi vlastite perspektive priča kao što su ‘Uhićenje Arsènea Lupina’ i ‘Herlock Sholmes stiže prekasno’.

Gameplay će od igrača tražiti da svlada umijeće lopovluka, istražuje brojna okruženja, rješava zagonetke i prerušava se u razne maske dok se upušta u uzbudljive kriminalne radnje, a istovremeno će nastojati nadmudriti zakon i ostati uvijek korak ispred policije.

Kako nam se čini, priča je potpuno okej, a lijepa i nepretenciozna grafika će vam biti taman dovoljno dobra da uživate u igri ukoliko ste ljubitelj avantura.