Doom Eternal dobio nadogradnju za next-gen

Doom Eternal dobio nadogradnju za next-gen

0

Odlični Doom Eternal, omiljena old school pucačina iz 2020. godine, dobiva veliku next-gen nadogradnju za PlayStation 5 i Xbox Series X/S igraće konzole, a koja donosi unaprijeđene vizuale i performanse.

Ljubitelji Dooma konačno su dočekali nadogradnju igre za novu generaciju konzola. Od kraja lipnja, igrači mogu bez dodatnog plaćanja preuzeti Doom Eternal za PlayStation 5 i Xbox Series X/S igraće konzole, pod uvjetom da su prethodno kupili digitalnu inačicu igre za PlayStation 4 ili Xbox One.

Nadogradnja donosi znatno poboljšane vizuale i čak tri režima rada. Performance mod donosi nešto slabije vizuale, ali se izvodi u impresivnih 120 sličica u sekundi pod pretpostavkom da isti broj sličica podržava vaš televizor ili monitor. Ray-Tracing mod donosi nižu rezoluciju, izvođenje u 60 sličica, ali s punom podrškom za Ray-tracing osvjetljenje i refleksije površina. Balanced mod donosi najvišu rezoluciju i najbolje efekte, uz nešto smanjen opseg Ray-tracinga, te rad u 60 sličica u sekundi.

Koji god mod odabrali, čeka vas vizualna poslastica kakvu su dosad uživali samo igrači na PC-u. Uz sve veći broj igara koje se izvode u 120 sličica, igrači na konzolama imaju razlog više razmisliti o novom televizoru s HDMI 2.1 priključkom koji isporučuje 120 sličica u sekundi na 4K rezoluciji.

Kako Doom Eternal izgleda na novom Xboxu Series X, provjerite u priloženom traileru.