Chuck Norris i prijatelji dolaze na PC, odbrojavamo dane

Chuck Norris i prijatelji dolaze na PC, odbrojavamo dane

0

Još samo tjedan dana dijeli nas od izlaska pravog filmskog blockbustera među igrama. S Crime Boss: Rockay City krećemo na ludu vožnju kroz nostalgične 90-e.

Premda mnogima s ovih naših prostora 1990-e nisu ostale u lijepom sjećanju, mora se priznati da su to bile godine nekih originalnih filmova i karizmatičnih filmskih uloga. Danny Trejo, Michael Madsen, Kim Basinger, Vanilla Ice, Danny Glover i Michael Rooker dali su doprinos nekim od najotkačenijih uloga holivudskih devedesetih, a bezvremenski Chuck Norris klasik je za sebe. Sva ova imena kao da su teleportirana iz onog vremena njihove i naše mladosti te ubačena u ovu igru, podjeljena s ove i one strane zakona.

Madsen, Rooker, Basinger i Glover članovi su bande koja operira gradom gangstera i krče svoj put prema vrhu piramide organiziranog kriminala. Trejo i Vanilla Ice vođe su suparničkih bandi, a Chuck Norris je, što drugo nego, tvrdokorni šerif koji ih namjerava sve redom potrpati iza rešetaka i baciti ključ. Pištolji, auti, lova, droga, cuga i komadi, sve ovo na stolu je u ovoj akcijskoj avanturi podjeljenoj na misije i smještenoj u otvoreni svijet Rockay Cityja. Ovu igru koja možda najviše nalikuje Mafia serijalu moći ćete igrati u klasičnom single playeru ili co-op multiplayeru.

Igra izlazi 28. ožujka isključivo za PC na Epic Gamesu koji je osigurao ekskluzivu. U lipnju bi je trebali dočekati vlasnici konzola, a na popularni Steam doći će tek iduće godine.