Na Steamu je vruće, hrpa igara je na velikom popustu

Na Steamu je vruće, hrpa igara je na velikom popustu

0

Krenulo je tradicionalno proljetno sniženje na Steamu. No ne idite odmah bezglavo na Steam, posjetite prvo Fanatical.

Steam je udružio snage s Fanaticalom, još jednom od platformi za prodaju igara, tako da paralelno na obje stranice možete za male novce ugrabiti neke vrhunske naslove. Prije svega, na Fanaticalu je na debelom popustu kompletni Bethesdin asortiman što se tiče The Elder Scrollsa i Fallouta. Spomenimo samo najnovije naslove – TES Online: High Isle ide pod ruku s Fallout 76: The Pitt, svaki po cijeni od 9 eura. Skyrim Annyversary Edition sa svim ekspanzijama i izglancanom grafikom po cijeni je od 18 eura, a noviji Fallout naslovi u prodaji su po 6 eura. Ako ste jedan od onih koji su prespavali zadnjih 20-ak godina i nekim čudom zaobišli ove vrhunske RPG-e, evo prilike da ih ugrabite za bagatelu.

Od ostalih top naslova u pola cijene na Fanaticalu možete, između ostalog, ugrabiti Sniper Elite 5, God of War, Uncharted, Chernobylite i Death Stranding.  Ovaj posljednji bio je čak i besplatan prošlog Božića, ali u onom blagdanskom ozračju nisu ga svi stigli skinuti. Na još debljim popustima za prstohvat kovanica su serijali Wolfenstein i Total War, Humankind, neponovljivi Alien Isolation itd.

Izravno na samom Steamu naletjet ćete, također, na brdo sniženih naslova, ali čini se da popusti ovdje nisu toliko izraženi. Ipak, ako su vam slijedeće igre na listi želja, vrijedi u pola cijene ubosti Forza Horizon 5, FIFA 23, Dying Light 2, pa čak i odlični Dead Space premda je njegov popust svega 15%. Sve u svemu, hrpa dobrih naslova za malo para među kojima će svatko naći nešto za sebe. Proljetni popust trajat će još 4-5 dana pa budite brzi.