Chivalry II uskoro dobiva novu mapu

Chivalry II uskoro dobiva novu mapu

0

Popularna srednjevjekovna online makljaža Chivalry II u samo mjesec dana na tržištu je prikupila brojne poklonike, što je potaknulo developere da se trgnu i najave plan za buduće nadogradnje.

Masivne online borilačke igre s mačevima popularne su još od orginalnog Mount & Bladea, no tek s pojavom Chivalry II, popularnost se preselila i na konzole, budući da je osim PC-a, igra dostupna na četiri najpopularnije konzole današnjice. Popularnosti je pripomogla i puna podrška za cross-play, neovisno o izboru platforme.

No igra nije izašla savršeno polirana, a prema mišljenju igrača manjka i incijalno ubačenog sadržaja. Iako su igrači oduševljeni gameplay komponentom, mnogi zazivaju prijeko potrebne popravke i novi sadržaj, osobito konjanike koji su bili u najavama igre, no nisu stigli biti integrirani u konačan proizvod.

Razvojni studio Torn Banner, zahvalio je igračima na podršci, te izdao Dev Diary video, dnevnik u kojem obećavaju bogat novi sadržaj, od kojeg su zasad prikazali nov izgled naoružanja za najupornije igrače koji će ga otključati, te potpuno novu mapu naziva Galencourt. Nova mapa je jedna od najvećih izdanih u povijesti serijala, te donosi invaziju impresivnog zdanja od luke, pa sve do dvorišta velebnog dvorca. Mapa donosi nove zadatke, a kao i dosad, jedan tim će braniti utvrdu, dok je drugi tim pokušava osvojiti.

U priloženom videu pogledajte kako nova mapa izgleda u pokretu, te što developeri imaju za reći o budućim nadogradnjama igre.