Kena: Bridge of Spirits ima nove impresivne video materijale

Kena: Bridge of Spirits ima nove impresivne video materijale

0

Nadolazeća avantura Kena: Bridge of Spirits, a koja je pokupila sve simpatije na eventu otkrivanja PlayStationa 5 bliža je no ikad, a dobila je i nekoliko novih prikaza istraživanja i borbe.

Internetom su počele kružiti snimke PC gameplaya nadolazeće avanture Kena: Bridge of Spirits. Nakon Ratchet & Clanka, igraća industrija će dobiti još jednu predivnu igru koja podsjeća na animirane filmove istaknutih holywoodskih studija.

Novi objavljeni video zapisi prikazuju istraživanje i borbu u dosad najimpresivnijoj verziji, onoj za PC, koju autor snimke igra u 4K rezoluciji i 60 sličica u sekundi. Video je u potpunosti sirov, što znači da predstavlja upravo onakav gameplay kakav ćemo dobiti kupovinom igre već ovog ljeta, bez ušminkavanja i kinematografskih rezova kako bi igra izgledala impresivnije.

Prvi video prikazuje borbe s demonima zvanim Kappa i Wood Knight, koji zahtjevaju pametan pristup, naizmjeničnu uporabu dalekometnih oružja i bliske borbe, te brojnih magija koje glavna protagonistica Kena izvodi.

Drugi video je grafički još impresivniji, a prikazuje ležerno istraživanje predivnih šumovitih krajolika uz pomoć čopora mališana zvanih Rot.

Kena: Bridge of Spirits izlazi 24. kolovoza, za PC i PlayStation konzole obje aktualne generacije.