Call of Duty: Vanguard danas predstavlja Zombie kampanju

Call of Duty: Vanguard danas predstavlja Zombie kampanju

0

Zombiji su postali neizostavan dio svake Call of Duty igre. Mod je toliko popularan da ima vlastitu kooperativnu kampanju, priču i osim horde zombija, horde obožavatelja.

Nakon uspješnog predstavljanja kampanje i dva otvorena testiranja multiplayera, Activision je prije izlaska odlučio prikazati i Zombie mod nadolazeće igre Call of Duty: Vanguard. Iako su počeli kao usputni mod, zombiji su postali toliko popularni da sad brojni igrači kupuju Call of Duty isključivo zbog tog moda, koji je vrlo popularan u krugovima igrača koji vole kooperativne pucačine.

Ono što znamo je da se novi Zombie mod nastavlja na priču iz nastavka WW2, koji slovi za najsloženiju i najzabavniju Zombie kampanju u Call of Duty povijesti. Ono što igrači posebno vole je spoj zombie tematike i tajnih nacističkih eksperimenta, koji ovom modu daju dodatni štih okultnog.

Očekuje se da zombie mod i dalje bude kooperativna igra za jednog do četiri igrača, a novi engine i nova generacija konzola, trebali bi omogućiti još bolju umjetnu inteligenciju i veće horde krvožednih nemrtvih protivnika.

Predstavljanje Zombie kampanje možete pratiti putem video zapisa niže, a program počinje u 17 sati po našem vremenu.