Marvel’s Guardians of the Galaxy dobio konačni prikaz prije izlaska

Marvel’s Guardians of the Galaxy dobio konačni prikaz prije izlaska

0

Najzabavnija Marvelova skupina odmetnika za desetak dana dobiva svoju igru koja je u fazi umnožavanja. Launch trailer prikazuje da nas očekuje odlična akcija i zabavna priča, baš kao u filmskom predlošku.

Marvel’s Guardians of the Galaxy je pred vratima, a pred igrom stoji nimalo lagan zadatak. Dolazi iz radionice izdavača Square Enix, čija prethodna igra s Marvel licencom nije donijela značajan komercijalan i kritički uspjeh. Međutim, Čuvari su u potpunosti orijentirani na singleplayer kampanju, te donose orginalnu radnju i pregršt atraktivnih lokacija diljem galaksije.

Igrač upravlja Peter Quillom, dok su drugi čuvari kompjuterski upravljani kompanjoni koji će se pridružiti Star-Lordu u izvođenju složenih kombo sekvenci. Pametnom i atraktivnom marketingškom kampanjom, izdavač Square Enix je uspio pokazati da se radi o ambicioznoj i zabavnoj igri, bez da nam je pokvario uživanje u igri, a upravo to potvrđuje i posljednji trailer prije izlaska.

Trailer prikazuje nadolazeću akcijsku avanturu iz trećeg lica nabijenu adrenalinskom pucačinom, a očito je da je razvojni studio detaljno proučio stripovski predložak i usko surađivao s parnerima iz Marvela. Prema onom što možemo vidjeti iz nešto više od dvije minute dugog trailera, garantira da je pred nama jedna od najboljih singleplayer igara ove jeseni, koja će osim odlične akcije donijeti i gomilu smijeha zbog suludih situacija u kojoj će se čuvari pronaći.

Igru očekujemo 26. listopada za konzole obje generacije, PC i streaming servis Geforce Now.