Call of Duty: Modern Warfare III beta debitira na PS5

Call of Duty: Modern Warfare III beta debitira na PS5

0

Dok se polako stišavaju strasti oko Microsoftove akvizicije Activision Blizzarda koja bi usprkos svim otporima uskoro trebala biti realizirana, Activision i njegovi developeri iz tvrtki Sledgehammer Games, Treyarch, Infinity Ward, Beenox, Raven Software, High Moon Studios, Demonware, dovršavaju novi CoD naslov pod naslovom Call of Duty: Modern Warfare III koji bi trebao izaći za PC i konzole 10. studenoga 2023. godine.


Novi nastavak će sadržavati singleplayer kampanju koja će se nastavljati na zbivanja iz Modern Warfare II i pratiti će aktivnosti specijalaca Alpha Teama PMC-a koji napadaju tvrđavu Verdansk kako bi otklonili novu veliku globalnu prijetnju, kao što možete vidjeti u ovom videu.

No, kao što dobro znamo, singleplayer je većini igrača samo manja komponenta CoD igara, jer se glavna jačina franšize očituje u odličnim brojnim multiplayer modovima pa su gameri nestrpljivi vidjeti što donosi Modern Warfare III u tom segmentu.


Prema objavi Activisiona, prvi sretnici koji će isprobati igru bit će gameri koji su već kupili igru u Early Accessu za PS5 i PS4 i oni će imati priliku testirati 6. i 7. listopada, dok će open beta za sve PlayStation igrače trajati od 8. do 10. listopada.


U razdoblju od 12. do 13. listopada, njima će se u crossplayu pridružiti Early Access igrači s PC i Xbox platformi, a 14. i 15. listopada će se provesti open beta testiranje na svim platformama.

Vjerujemo da je Activision namjerno dao prednost beta testiranju igračima na PlayStation konzolama, pod utjecajem Microsofta, kako bi još jednom svima rekli da CoD igre u slučaju akvizicije neće biti nikada zapostavljene na Sonyevim platformama.